Terme Dobrna

HOTEL VITA

Hotel se nahaja ob samem vstopu v kompleks zdravilišča. Je najmlajši hotel, kjer je vsa ponudba združena pod eno streho. Tukaj so centralna recepcija za vse hotele, kavarna s ponudbo izvrstnih slaščic in a la carte restavracija, tu se odvijajo plesni večeri ob koncu tedna, bazeni z zdravilno termalno vodo, Dežela savn z veliko sončno teraso, masažno-lepotni center in salon za nego las La Vita Spa & Beauty, medicinski center s terapijami z uporabo naravnih zdravilnih dejavnikov, hotelska restavracija, seminarski prostori in animacijski kotiček. V hotelu Vita je 172 sob ( enoposteljne in dvoposteljne sobe, suite …), kar predstavlja skupaj 251 ležišč. V sobah je telefon, TV, sef, mini bar, WC, kopalnica, sušilnik za lase, klimatska naprava in brezplačni brezžični dostop do interneta.

Depandansa Vila Higiea

Hotel je bil zgrajen leta 1855, kasneje večkrat prenovljen. Leta 2007 je bilo prenovljeno prvo nadstropje po načelih Feng Shui. V kletnih prostorih vile je vinska klet z raznovrstno ponudbo slovenskih vin in domačih specialitet. Vila Higiea je približno 50 metrov oddaljena od hotela Vita. V tem hotelu se nahaja 31 sob z 60 ležišči. V sobah je telefon, TV, sef, mini bar, WC, kopalnica, sušilnik za lase in brezplačni brezžični dostop do interneta.

Depandansa Hotel Park

Hotel je bil zgrajen leta 1875. Nazadnje je bil prenovljen leta 2008. Hotel Park je od hotela Vita oddaljen 300 metrov. Primeren je za vse, ki si želijo aktivno preživljati prosti čas. V njem so družabni prostor, individualne savne in prostori za sprostitev ter restavracija (obroki so samopostrežni). V sobah je TV, telefon, WC, kopalnica, sušilnik za lase, sobe v mansardi so klimatizirane. V sobah je tudi brezplačni brezžični dostop do interneta. V hotelu Park je ob doplačilu možna nastanitev malih hišnih ljubljenčkov. Število sob je omejeno. Vstop malim hišnim ljubljenčkom v restavracijo hotela ni dovoljen.
Scroll to Top

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

X
Skip to content