Hotel, gostilna Triglav

Hotel, gostilna Triglav

Hotel - gostilna Triglav stoji na južnem pobočju vznožja Paškega Kozjaka, na Dobrni, ki velja za najstarejše slovensko zdravilišče. Pripoveduje o družinski predanosti in spoštovanju do gostinskega poklica in izzivu, kako tradicijo združiti s sodobnostjo. Zgrajen je bil že davnega leta 1932 in potem leta 2014 revitaliziran pod okriljem družine Pirh iz Spodnje Savinjske doline.

Hotel Triglav ima vse, kar potrebuje vsak pravi hotel za udoben počitek in prijetno počutje svojih gostov: sodobno recepcijo, gostilno z vrhunsko kulinarično ponudbo, paviljon, parkirišče, brezplačno brezžično omrežje za povezavo s svetom ter predvsem uigrano in prijazno ekipo, ki bo za vas skrbela od prihoda naprej. Nahaja se v samem centru Dobrne in omogoča enostaven dostop do vseh naravnih in kulturnih znamenitosti kraja – samo 200 metrov od nas se nahaja najstarejše delujoče termalno zdravilišče v Sloveniji, Terme Dobrna.

Noči, ki jih ne boste pozabili. Hotel Triglav*** vam za udobno in prijetno bivanje nudi:
• osem dvoposteljnih sob,
• dve enoposteljni sobi,
• štiri triposteljne sobe in
• en večji apartma.
Vse sobe so zračne, moderne in tople, vsaka ima kopalnico s tuš kabino in sušilcem za lase, prostorno garderobno omaro, televizijski sprejemnik in brezplačno brezžično omrežje, da boste svoje prijetne trenutke lahko delili z drugimi.

V kolikor želite Dobrno z bližnjo okolico raziskovati na dveh kolesih si lahko pri njih izposodite kolo. V primeru, da se pa odločite le za sprehod vam mogoče pridejo prav pohodniške palice.
Scroll to Top

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

X
Skip to content