Znak GREEN & SAFE

Javni zavod za turizem, šport in kulturo Dobrna je pridobil znak GREEN&SAFE. V nadaljevanju objavljamo obvestilo Slovenske turističen organizacije in vse turistične ponudnike vabimo, da si ta znak brezplačno pridobijo. S tem bomo skupaj gostom sporočali, da se nahajajo v zeleni in varni Sloveniji.


Zdaj je čas. Da nadaljujemo po začrtani poti odgovornosti in trajnosti, z namenom večanja zaupanja naših gostov.

Slovenska turistična organizacija (STO) vabi vse ponudnike turističnih storitev, ki skrbno upoštevate priporočila in ukrepe Nacionalnega Inštituta za javno zdravje (NIJZ), ter sledite trajnostnim in odgovornim priporočilom komunikacijske platforme GREEN&SAFE, da svoja prizadevanja nadgradite z registracijo uporabe komunikacijskih orodij in znaka GREEN&SAFE.

Na tej osnovi boste s strani STO prejeli nalepko odgovornih potovalnih standardov, ki združuje znak GREEN&SAFE in globalni znak World Travel &Tourism Council SAFE TRAVELS. Poleg tega vam bo omogočen tudi dostop do komunikacijskih orodij in znaka, ter priporočil uporabe komunikacijske platforme GREEN&SAFE.

Registracija uporabe, ki je brezplačna, se lahko izvede na spletnem mestu www.slovenia.info/standardi, kjer  je na voljo tudi priročnik Odgovorni potovalni standardi, s številnimi informacijami o trajnostnih poslovnih priložnostih, priporočilih komuniciranja in ukrepi NIJZ.

S pridobljeno nalepko, komunikacijskimi orodji in znakom GREEN&SAFE obveščajte goste, da je Slovenija zelena in varna država.

 

Public Institute for Tourism, Sport and Culture Dobrna

Public Institute for Tourism, Sport and Culture Dobrna

Marija Švent
03 780 10 64
marija.svent@dobrna.si

znak Green&Safe
Znak: Green&Safe
Klepet
Scroll to Top

The Website uses cookies to provide a better user experience and to monitor visitor statistics.

X
Skip to content