Zabava

Plesni večeri v Termah Dobrna

V kavarni in A la carte restavraciji v hotelu Vita prirejajo plesne večere z živo glasbo vsak petek in soboto zvečer. Ob prijetnem druženju in zabavi, vam ponujajo tudi vrsto kulinaričnih in vinskih razvajanj. 

Zabave v vinski kleti pod Depandanso vilo Higiea

Prostor v vinski kleti sprejme od 15 do 45 oseb in je namenjen različnim dogodkom, kot so sprejemi, praznovanja osebnih in drugih obletnic, poslovna srečanja, vinske pokušine in poroke. Prava posebnost v vinski kleti so Bakhusove pojedine.

Poroke v Termah Dobrna

Civilni obred poteka v poročni dvorani v vili Higiea ali na prostem v letnem paviljončku sredi parka, kar je prekrasno doživetje. Slavje pripravijo v svečani dvorani Zdraviliškega doma, mali dvorani Zdraviliškega doma ali v a`la carte restavraciji hotela Vita. Mladoporočencem nudijo številne ugodnosti pri ostalih storitvah, če se odločijo svoj najlepši dan praznovati v Termah Dobrna.

Rojstnodnevne zabave v Termah Dobrna

Animatorji z izvirnimi igrami in zabavnim animacijskim programom poskrbijo za nepozabno otroško doživetje. Rojstnodnevna zabava s pisanimi baloni in okrašeno mizo za pogostitev traja približno tri ure in je razdeljena na dva sklopa – animacija in slavnostna pogostitev.

Informacije:

TERME DOBRNA
Dobrna 50, 3204 Dobrna
☎ (03) 78 08 110
info@terme-dobrna.si
www.terme-dobrna.si

Poroka v Hotelu, gostilni Triglav

Najlepši “da” na Dobrni. Kot vam ni vseeno, s kom boste preživeli svoje življenje, vam tudi ni vseeno, kje bo poroka. Hotel, gostilna Triglav lahko brez težav pogosti več kot 60 gostov, zato ste lahko prepričani, da se bomo ženinu, nevesti in svatom z veseljem posvetili in za vse pripravili nepozaben dogodek – tudi prvo poročno noč za mladoporočenca in prenočišče za svate.

Informacije:

Hotel, gostilna Triglav
Dobrna 12, 3204 Dobrna
☎ (03) 78 01 132
info@gostilna-triglav.si
www.gostilna-triglav.si
Facebook Instagram
Trip Advisor

Scroll to Top

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

X
Skip to content