V Termah Dobrna

Wellness

Masažno-lepotni center La Vita s svojo ponudbo masaž, neg obraza, telesa in lepotnih tretmajev, bo postal nepogrešljiv sopotnik vašega oddiha. Naj razvajanje telesa poskrbi za popolno sprostitev duha.

Arbora Spa

Izkoristite zdravilno moč savn ter revitalizirajte in okrepite svoje telo. Po savnanju se osvežite v ledeni jami ali ohlajevalnem bazenu. Sprostite se v zunanjem ali notranjem masažnem bazenu ter svoje zatočišče in notranji mir poiščite v relaxation sobi ob nežnih tonih pomirjajoče glasbe, s kozarcem vina in ob slastnih prigrizkih.

Termalni bazeni

Termalni bazeni se nahajajo v 3. nadstropju Hotela Vita. Čeprav niso podobnim ogromnim in živahnim kopališkim kompleksom, s svojim sproščenim in umirjenim vzdušjem ponujajo popolno razvajanje in osvežitev.

Pitnik termalne vode

»Salus per aquam«.  Zdravje skozi vodo. Sredi zdraviliškega parka, v paviljonu, nekoč ateljeju fotografov Kvasa in Pelikana, se nahaja pitnik dobrnske termalne vode. 1200 m globoko se zbira voda, ki je prepotovala 90 let dolgo pot od dežne kaplje do termalne vode. Prav ta voda v svoji neokrnjeni naravni obliki priteče iz štirih termalnih pitnikov vode. Voda s stalno temperaturo 36,5 °C ob izviru, je brez barve, vonja in z zelo blagim grenkim okusom.

Restavracija Kamin

A la carte restavracija Kamin v 1. nadstropju hotela Vita je namenjena individualnim kot tudi skupinskim obiskom. Klubsko vzdušje je idealno tudi za poslovne sestanke in dogodke ter različna osebna slavja. Polega a la carte ponudbe so na voljo vikend kosila in vsakodnevni degustacijski meni.

Steak & Burger Dobrna

Restavracija Steak & Burger Dobrna se nahaja pod Vilo Higiea. Tu vam postrežemo slastne 100% goveje ali piščančje burgerje, sočne zorjene ramsteke in file mignon, hrustljave BBQ perutničke ter svinjska rebrca. Skrbno izbrani zorjeni Tomahawk in T-bone steaki vas bodo naravnost navdušili, saj z razlogom veljajo za najokusnejše zrezke. Vsi naši steaki so pripravljeni Sous vide. Izvrstne burgerje in steake odlično dopolnjuje ponudba slovenskega craft piva pivovarne Clef Brewery.

Klepet
Scroll to Top

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

X
Skip to content