Poslovni turizem

Terme Dobrna

V Termah Dobrna je na voljo osem prostorov različnih velikosti za različne priložnosti. Ob podpori tehnične opreme vam bodo s strokovno pomočjo, prizadevanjem in prijaznostjo zaposlenih omogočili, da bo vaše srečanje takšno, kot ste si ga zamislili. Ob tem vam bo naše mirno okolje pričaralo ustvarjalno vzdušje in sproščeno delo.

Na voljo so seminarski prostori: konferenčna dvorana Vivat, seminarska soba Viva, dvorana v Zdraviliškem domu, Modri salon v Zdraviliškem domu, Holistični center in A la carte restavracija v hotelu Vita.

Dodatna ponudba pri izvedbi seminarjev, delavnic, poslovnih sestankov: bivanje v depandansi Vila Higiea in depandansi Hotel Park. Nudijo vso tehnično podporo, napitke med odmori, kulinariko, teambuildinge, organiziranje izletov, piknike in družabne igre.

Informacije:

TERME DOBRNA
Dobrna 50, 3204 Dobrna
☎ (03) 78 08 110
info@terme-dobrna.si
www.terme-dobrna.si

Kulturni dom Dobrna

V Kulturnem domu Dobrna sta na voljo dve sodobno opremljeni konferenčni dvorani s kapaciteto 100 oseb. Obe dvorani sta ozvočeni in imata projektor. Na voljo je tudi manjši prostor s kapaciteto 25 oseb za izvedbo raznih delavnic. V njem se nahaja priročna kuhinja.

Na vašo željo vam organizirajo tudi gostinsko ponudbo po vaših željah.

Informacije:

KULTURNI DOM DOBRNA
Dobrna 1a, 3204 Dobrna
Kontakt: ZTŠK Dobrna
☎ (03) 78 01 064
@ tic@dobrna.si
www.visitdobrna.si

Hotel, gostilna Triglav

Če iščete prostor za predstavitev, skupinsko delo ali teambuilding, ima Hotel Triglav vse, kar potrebujete. Izbirate lahko med več prostori, kjer je na voljo brezžično omrežje, ozvočenje in avdio-video tehnika:

  • soba Triglav (do 50 oseb),
  • steklena restavracija / paviljon (do 70 oseb),
  • terasa (do 20 oseb).

Prostor vam pripravijo za frontalno predavanje ali pa stole in mize po želji razporedijo po skupinah. Med odmori vam pripravijo drobne prigrizke in napitke. Na voljo imajo projektor in platno, kot tudi filpchart tablo.

Za več dni trajajoče aktivnosti lahko pri njih v udobnih sobah tudi prespite, medtem ko si lahko baterije napolnite v raziskovanju okolice peš ali s kolesom, lahko pa se razvajate v wellness centru Term Dobrna.

Nudijo vam poslovna kosila in večerje. Na voljo imajo posebne menije za zaključene skupine. Lahko si izberete jedi iz trenutnega a la carte menija ali pa se odločite za degustacijski meni. Vsekakor se prilagajajo tudi potrebam gostov.

Informacije:

Hotel, gostilna Triglav
Dobrna 12, 3204 Dobrna
☎ (03) 78 01 130
☎ (03) 78 01 132
info@gostilna-triglav.si
www.gostilna-triglav.si
Facebook Instagram
Trip Advisor

Scroll to Top

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

X
Skip to content